Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
    Щъ разочаровам ,не ми трябва да разкачам биалетки .
    Най-добре е като ги разкачиш. Не, че не става и без. Ма тогава ще се увери на 100%, че чукат

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Тоя път за съзнание, състояние си прав...чел съм го с премрежен поглед...))...и се надявам, че това с откачването на биалетките го тестваш само когато колата е на подемник, а не в движение....
    Ох, пак си премрежен. как да ги откачам в движение???

Comment

• Откачаш. Палиш, караш и се ослушваш. Деца, не правете това с колата си!
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
        Откачаш. Палиш, караш и се ослушваш. Деца, не правете това с колата си!
        Венци, ти върна ли се от пущинаците?
        Като я откача не ми трябва да карам. Само като я хвана и раздвижа се усеща дали само скърца или ...

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
          Най-добре е като ги разкачиш. Не, че не става и без. Ма тогава ще се увери на 100%, че чукат

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

Ох, пак си премрежен. как да ги откачам в движение???
          Аз ти казвам че не ми трябва да разкачам биалетки , мъ ти не та не трябва . Запри са де .
          Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Аз ти казвам че не ми трябва да разкачам биалетки , мъ ти не та не трябва . Запри са де .
            Любе, ти не видя ли, че даже написаха, че те само скърцат

Comment

Любе, ти не видя ли, че даже написаха, че те само скърцат
              Аз видях ,та за това се чудя защо на мен ми отговаряш .
              Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Аз видях ,та за това се чудя защо на мен ми отговаряш .
                Ми с теб мога да се разбера

Comment

Ми с теб мога да се разбера
                  ))...а с баща му, защо не се разбираш...
                  Цецо, колко пъти ти казах, че виртуалното не е като реалното....попаднал си в един омагьосан кръг...
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Някой колега дали е виждал тази от Габрово: http://m.cars.bg/c1862911.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 85 KW

Comment

• Първоначално публикувано от MarioHristov Покажи съобщение
                      Някой колега дали е виждал тази от Габрово: http://m.cars.bg/c1862911.
                      И аз го заглеждам тоя блеклайн. Днес го свалиха от 6300 на 5900. На снимки изглежда много добре. Някой ако има инфо...
                      159 2.4 JTDM HIGH
                      147 1.9JTD 8v - Ex

Comment

• Здравейте,

Нов съм, засега нямам алфа, но пък си търся . Моля за мнение за тази - http://www.cars.bg/c1873276 (доколкото може по снимки) и какво да гледам ако отида да я видя. Евентуално някой гледал ли я е? На първо четене ме притеснява, че обявата е от частно лице, а двора в който е снимана е пълен с коли...

И един въпрос - висок съм 1.91, дали да не се ориентирам към друга кола? Виждат ми се доста теснички. От друга страна гледах една (май сте я коментирали, боми ауто дизайн джунджаро или някаква подобна глупост бяха написали), сместих се (зад мен нямаше много място), видя ми се много удобно?

Comment

• Ще се сместиш и от пред и отзад ако трябва. В моето ГТ дето е малко по тясно сигурно, един приятел дето е 2м се събира отпред перфектно и от дясната страна на задната седалка (от пред пак има човек) с малко зор.
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs

Comment

• Ами отзад нямам намерение да се возя, дечурлига нямам, но все пак ми се иска, ако тръгна с компания на някъде да може 4 възрастни да пътуват удобно. Май няма угодия за мен, багажника също ми малее... ОБАЧЕ МИ ХАРЕСВА !

Още един въпрос се сетих - какво да очаквам като динамика от 1.6 мотора на това купе? Достатъчно възрастен съм, начешал съм я крастата и не търся бегачка.

Comment

• Първоначално публикувано от Martin187 Покажи съобщение
                              Здравейте,

Нов съм, засега нямам алфа, но пък си търся . Моля за мнение за тази - http://www.cars.bg/c1873276 (доколкото може по снимки) и какво да гледам ако отида да я видя. Евентуално някой гледал ли я е? На първо четене ме притеснява, че обявата е от частно лице, а двора в който е снимана е пълен с коли...

И един въпрос - висок съм 1.91, дали да не се ориентирам към друга кола? Виждат ми се доста теснички. От друга страна гледах една (май сте я коментирали, боми ауто дизайн джунджаро или някаква подобна глупост бяха написали), сместих се (зад мен нямаше много място), видя ми се много удобно?
                              Тази само като и видя разширителния съд в какво състояние е и ще избягам

Comment

• Хм... Мернах го това, ама и предишната която гледах беше с полу-пълно казанче. Сега като го загледах, май и доста мизерно изглежда течността в него. В обявата пише че е със сменено почти всичко по охлаждането ("нов воден радиатор, водна помпа, термостат").

Уикенда най вероятно ще ида да я видя и да я водя на майстор, и ще пиша. В тоя ред на мисли, да ми препоръчате сервиз (извинявам се предварително за мързела да чета по темите)?

Comment

Working...
                                X